Nu lua totul de bun

Nu lua totul de bun

4.25 din 5 pe baza evaluării a 4 clienți
(4 recenzii clienți)

PREVIZUALIZARE CARTE

Gratis!

Categorie:
Product ID: 4589

Descriere produs

de Heather Marie Thompson

Nu lua totul de bun este o carte scrisă de o fată pentru fete, de o soră mai mare pentru surorile mai mici, de o persoană care a trecut deja prin hățișul și riscurile relațiilor cu sexul opus, pentru adolescentele care încep să devină preocupate de subiectul acesta. Volumul poartă amprenta personalității și a experienței de viață a autoarei, fiecare subiect fiind bogat ilustrat cu întâmplări din propria ei viață.

Dacă ești interesată să știi mai multe despre ce este important într-o relație, despre frumosul, dar și despre latura mai puțin plăcută a relațiilor, despre cum să comunici în cuplu, cum să fii sigură că el este alesul, despre cum să faci față rupturii unei relații și așa mai departe, volumul Nu lua totul de bun este cartea pe care o cauți.

Despre autoare
Heather Marie Thompson locuiește în Berrien Springs, Michigan (SUA). Scrie cărți pentru publicul tânăr, din dorința de a-i ajuta pe tineri să poată trăi o viață creștină echilibrată și frumoasă. Alte cărți publicate: Cracked Glasses; The God Myth and Other Lies; How to Feed the Mediavore.

4 recenzii pentru Nu lua totul de bun

 1. 5 din 5

  (proprietar verificat):

  Nu lua totul de bun

 2. 5 din 5

  :

  Foarte buna.

 3. 3 din 5

  :

  O carte deosebita

 4. 4 din 5

  :

  Inca nu am citit cartea. O nota, dupa… multumesc anticipat.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *